Evenement info

Tijdens de Goudse Zeilweek vaar je twee dagen op verschillende plassen in het mooie Reeuwijkse plassengebied. Afhankelijk van de indeling vaar je de ene dag op de ‘s-Gravenbroekseplas bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda” en de andere dag op de Elfhoevenplas bij GWV Elfhoeven.

We streven ernaar om elk jaar een super gezellig evenement neer te zetten met vier hoogwaardige wedstrijden per dag. Op zaterdagavond is er altijd een borrel bij één van de verenigingen waarna de prijsuitreiking op zondag bij de andere vereniging is. Deze prijsuitreiking is er trouwens één zoals je die nergens anders ziet. Ieder jaar komt er een heuse bekende Nederlander de prijsuitreiking verzorgen, gegarandeerd lachen geblazen!

De Goudse Zeilweek is voor zowel jeugd als volwassenen bedoeld. Klassen die met de Goudse Zeilweek meevaren zijn: Optimist, Cadet, Splash, Laser, RS Feva, O-Jol, Randmeer, 16m2, Valk, Pampus en Efsix
Staat jouw klasse er niet tussen maar denk je wel een veld(je) op het water te kunnen krijgen? Laat het ons vooral weten via het contactformulier!

Startrooster