Correctie uitslagen RS Feva en O-Jol

Helaas zijn er 2 fouten in de uitslagen van de RS Feva klasse en de O-jol klasse geslopen. Balen natuurlijk na een mooie zeildag en leuke prijsuitreiking met onze internationale gast: Kabouter Plop.

Maar eerlijk is eerlijk, dat moet rechtgezet.
Bij de RS Feva klasse betekent dit dat niet Mauri de Keijzer met bemanning tweede is geworden maar dat Gustav en Boris Vos de 2e plek veroverd hebben. Per abuis hadden Gustav en Boris een DNS gekregen voor de 4e wedstrijd.

Bij de O-jollen was het verhaal wat anders. Bij de uitslagenverwerking zijn de uitslagen van de 3e wedstrijd per ongeluk gekopieerd naar de 4e wedstrijd. Dat klopt dus niet.
Voor de uitslagen van de O-jollen betekent dat Ton op de Weegh nog steeds 1e is geworden, Vincent van Leeuwen 2e is geworden (en niet 5e) en Jan Willem van de Hondel 3e is geworden (en niet 2e). Helaas betekent dat ook dat Luuk Kuijper van het podium valt en uiteindelijk 5e is geworden.

Ondanks deze foutjes kijken wij terug op een mooie zeildag en we hopen jullie allen volgend jaar wederom te verwelkomen. Hopelijk met een iets rustiger weertje op zaterdag zodat we dit keer alle 8 geplande wedstrijden kunnen varen.

Klik hier voor de definitieve uitslagen van de Goudse Zeilweek 2019.