Goudse Zeilweek 2018 – van de voorzitter

Zeilers,

Op 19 en 20 mei aanstaande (Pinksterweekeinde), wordt de zevenenzeventigste editie van de Goudse Zeilweek georganiseerd. De samenwerking tussen de Goudse watersportverenigingen de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ én GWV Elfhoeven staat garant voor een strak wedstrijdrooster waarin, wind en weder dienende, vier potten per klasse per dag worden gevaren. De organisatie hiervan en een aantrekkelijk aftersail programma heeft ertoe bijgedragen dat de Goudse Zeilweek zich de laatste jaren mag verheugen in een groeiend aantal deelnemers. Dit jaar zijn de FD’s er weer bij en de Efsixen hebben nu ook Reeuwijk gevonden.

De klassen worden weer verdeeld over de beide plassen, dus houd in de gaten waar welke klasse start.

Het Comité doet er weer alles aan om het de zeilers naar de zin te maken. Zaterdag is er een borrel en een discjockey, met muziek wat zeilers graag horen, direct na het zeilen. Deze borrel zal gehouden worden op de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ Er wordt ook op verzoek gedraaid. Zondag met een prijsuitreiking waarvan je je soms afvraagt of je wel naar voren wil worden geroepen. In ieder geval mooie prijzen en een prima sfeer tijdens de Goudse Zeilweek.

Tweede Pinksterdag kan men zich met andere zaken bezighouden en dit wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door het thuisfront.

Schrijf je in zodat we de catering kunnen oplijnen voor een lunchbuffet waar genoeg is voor iedereen.

Graag tot Pinksteren!

Namens het Comité Goudsezeilweek
Chris ten Hoopen
voorzitter