Stralend zeilweer en lachende gezichten

Stralend zeilweer en lachende gezichten; dat vat deze 76e Goudse Zeilweek wel goed samen. Wat een prachtig zeilweer hebben we gehad met behoorlijk wat wind, met name op zondag zette hij stevig door. Daardoor hebben we ook weer 8 mooie wedstrijden kunnen varen, waarvoor we de wedstrijdcomités van GWV Elfhoeven en de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ weer hartelijk willen bedanken. Zonder vrijwilligers is er geen evenement, en zij hebben weer met verve hun taak volbracht.

De gezellige borrel op zaterdag bij Elfhoeven zal vast een aantal zeilers wat hoofdpijn op zondag bezorgd hebben. Het bleef nog tot ver in de avond onrustig bij Elfhoeven. Ook op zondag was het bij de RZVG erg gezellig. De uitslagen lieten helaas even op zich wachten, en doordat de toner van de printer op was konden helaas de uitslagen niet geprint worden. Schoonheidsfoutjes zullen we het maar noemen, we nemen het mee in de evaluatie. De uitslagen staan inmiddels online. Klik hier om ze te bekijken.

De prijsuitreiking met de enige echte Lee Towers was zoals we gewend zijn weer erg grappig. De kampioenen werden verzocht om plaats te nemen in de Hofplein-fontein. En voor wie het echt niet aan kon in om als niet-Feyenoord aanhanger in de fontein te gaan staan zat er maar één ding op: zwemmen! De eerste foto’s van de prijsuitreiking staan online. (we ontvangen graag nog andere foto’s van het evenement)

Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar! Laten we er naar streven om volgend jaar weer meer jeugd aan de startlijn te krijgen. Wie goede ideeën daarvoor heeft wordt uitgenodigd om ze aan te brengen.