Van de voorzitter

Op 3 en 4 juni aanstaande (Pinksterweekeinde), wordt de zesenzeventigste editie van de Goudse Zeilweek georganiseerd. De samenwerking tussen de Goudse watersportverenigingen de Roei- en Zeilvereniging “Gouda” én GWV Elfhoeven staat garant voor een strak wedstrijdrooster waarin, wind en weder dienende, vier potten per klasse per dag worden gevaren. De organisatie hiervan en een aantrekkelijk aftersail programma heeft ertoe bijgedragen dat de Goudse Zeilweek zich de laatste jaren mag verheugen in een groeiend aantal deelnemers.

Om genoeg ruimte te creëren om een lekkere wedstrijd te kunnen zeilen, zonder al te veel hinder van anderen, worden de klassen verdeeld over twee plassen. Zo varen de  “ouderen” of “grote boten” zaterdag op de Elfhoevenplas en de jeugd op de Gravenbroekseplas. Zondag wisselen ze van plas en kunnen de zeilers niet alleen genieten van het zeilen op zich, maar ook van het decor, dit is uniek in de Randstad.

Het Comité zet weer alle zeilen bij om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. Tweede Pinksterdag kan men zich met andere zaken bezighouden en dit wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door het thuisfront.

Schrijf je in zodat we de catering kunnen oplijnen voor een lunchbuffet waar genoeg is voor iedereen.

Graag tot 3 en 4 juni!.
http://www.goudsezeilweek.nl

Namens het Comité Goudse Zeilweek
Chris ten Hoopen
voorzitter